fredag 27 juli 2012

SINNER

Med risk för att låta som en gaggig gubbe, det är fantastiskt att se om alla de här titlarna från förr på DVD. Att inte se filmer på luddig kopia eller sliten hyrkassett på en 21-tummare utan på DVD med restaurerad bild och på en rejäl TV. Ibland fungerar det så där, för några veckor sedan såg jag LA COMTESSE PERVERSE och det var kul men att se om SINNER var fanimig grejer. Det är en av Francos absolut bästa och den känns lite bortglömd. Kanske för att den förr bara fanns med engelskt tal på en gammal engelsk Go Video-utgåva. Den förtjänar att finnas åtkomlig för alla.

Det börjar med att en ung flicka lurar en man att bjuda henne på champagne på en nattklubb, när hon sedan tagit med honom upp på ett hotellrum arrangerar hon sitt självmord så att han ska framstå som en mördare. Hans fru börjar rota i det hela och får följa flickans resa från ung och oskyldig till depraverad, allt startar med en våldtäkt på ett tivoli... Det är överraskande smakfullt, visst är det sleaze men mycket snyggare än t ex ovan nämnda LA COMTESSE PERVERSE. Mera av lite naket istället för att ingånget filma Howard Vernons skinkor när han ligger och juckar på någon. Dessutom är det kul med mindre uttjatade Franco-skådespelare som Montserrat Prous och Kali Hansa, och Melissa the Birdwoman är ju med!

Om nu bara Mondo Macabro eller ett annat seriöst bolag kunde ge ut EROTIC RITES OF FRANKENSTEIN i den avklädda versionen, den vill jag verkligen se om nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar